InfoPunt
Les notícies d'InfoPunt, també a elDirectori.net

ACTINN, Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra

Publicat el 01/01/0001

ACTINN, Actua
Logo d'ACTINN

ACTINN és el Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra.

Actinn és el primer clúster d’Actua que s’ha privatitzat. Es tracta d’una agrupació d’empreses independents —innovadores o de nova creació, petites, mitjanes i grans— i institucions, relacionades entre si, que pertanyen al mateix sector o segment de mercat, que són properes geogràficament i que col·laboren per ser més competitives i per estimular l’activitat innovadora, tot promovent la interacció intensiva, l’ús compartit de recursos, l’intercanvi de coneixements i l’experiència per contribuir eficaçment a la transferència de tecnologia, la creació de xarxes i la difusió d’informació entre les empreses del clúster.Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, que neix de la col·laboració d’empreses i entitats impulsada per la Iniciativa ACTUA i constituïda el vint-i-sis de Novembre del 2015.

L’objectiu principal d’ACTINN és de ser un punt d’influència, de consulta i de referència per tota iniciativa que es vulgui realitzar en l’àmbit d’actuació de l’associació, afavorint i facilitant el desenvolupament d’iniciatives empresarials que s’estableixin al país, així com contribuir a la modernització dels sectors tradicionals (públics i/o privats), per tal de situar el Principat d’Andorra com a un referent d’eficàcia i excel·lència dins dels àmbits de la innovació i les noves tecnologies.


Identificar oportunitats de negoci

Analitzar les tendències tant en l’ambit de negoci com tecnològic per donar una visió complementaria amb l’objectiu ajudar als empresaris abraçar el canvi i adaptar-s’hi ràpidament.


Impulsar projectes de valor afegit

Ajudar a empreses socis i col·laboradors a ficar-se en moviment. A iniciar la seva transformació o re-enfocament. Actinn vol ajudar a obrir horitzons i noves possibilitats, creant plans de ruta, prioritzant projectes o la selecció de proveïdors, combinant el coneixement de la tecnologia amb les prioritats de negoci dels nostres empresaris.


Posicionar la marca Andorra

A l'actualitat vivim en un món global en que els clients ja no nomes són del nostre entorn immediat. Les tecnologies de la informació i comunicació permeten accedir a nous mercats internacionals i fomentar la competitivitat.   

   

   

   

   

Inscripcions obertes a l'Innolab de REDESSA


REDESSA ofereix l'Innolab com a punt d'acompanyament a la innovació de les petites i mitjanes empreses reusenques, d'entre 5 i 50 treballadors.

Llegeix Més

La Cambra de Tarragona es suma a la campanya Bons Comerç TGN


Bons Comerç TGN és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat per fomentar el comerç gràcies a bons descompte de cinc euros que repartirà per bescanviar als establiments comercials, de serveis, hostaleria i restauració de Tarragona.

Llegeix Més

Obert el procés sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona


Durant els primers dies del mes d'octubre es celebra la fase deliberativa del procés obert sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona.

Llegeix Més

El Clúster TIC de la Catalunya Sud ha nomenat Sergi Novo com a Clúster Manager


D'aquesta manera l'associació dóna una nova embranzida per cercar i crear noves oportunitats i dur a terme nous projectes.

Llegeix Més

IB3 : Mai neva a Ciutat


Després d’haver viscut set anys a Londres, na Neus ha hagut de tornar a Mallorca per viure a ca sa mare. Mentre s’enfronta als dubtes de la trentena i retroba els seus amics d’adolescència, emprendrà un nou projecte per intentar cercar sentit a la seva vida: un blog digital amb entrevistes a creadors de les Illes. El blog serà un èxit i Neus aconseguirà una feina a la ràdio, però la seva crisi vital persistirà.

Llegeix Més

IB3 : Treufoc


El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.

Llegeix Més

Filmin.cat : Hotel Fawlty


Si vols reviure les grans estones passades mentre veies la sèrie Hotel Fawlty durant els primers anys d'emissió de TV3, a Filmin.cat estan disponibles dues temporades, amb sis episodis cadascuna.

Llegeix Més

El Penedès, la Vegueria de les 4 capitals i les 4 comarques


Article d'opinió de Jaume Casañas, alcalde de Cunit: "La incansable feina i l’insubornable esperit de servei al Penedès de l’Associació Pro Vegueria Penedès, va tornar a donar fruits. Un debat amb la presència dels 4 alcaldes i alcaldesses de les capitals comarcals de la Vegueria, on es parlava de futur."

Llegeix Més

#SINERGENTs “cibervulnerabilitat: quan el nostre món digital penja d’un fil de fibra o d’un pen”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Aquesta setmana, la Universitat Autònoma de Barcelona ha patit un ciberatac que els ha deixat indefensos i que no els permetrà tornar a la normalitat digital fins Nadal havent de revisar 10.000 ordinadors."

Llegeix Més

Ja està disponible el quart número del NOTICIARI


La publicació de l'Associació de veïns Sant Salvador i Sant Ramón ja està disponible en format PDF per ser descarregada. Consulta la notícia i trobaràs l'enllaç.

Llegeix Més

Martina diRosso - Summer Girl


La tarragonina ha tret un nou tema aquest agost

Enllaç Extern

Netta - CEO


La cantant israeliana Netta, que va guanyar el Festival d'Eurovisió 2018, ha publicat aquest octubre un nou videoclip: CEO

Enllaç Extern