InfoPunt
Les notícies d'InfoPunt, també a elDirectori.net

La 2ona edició de l'Startup Weekend es celebra aquest abril a Tortosa

Publicat el 19/03/2021

StartSud
Sis mesos després de la primera edició, i amb dues startups ja engegades, l'equip d'StartSud prepara un nou Startup Weekend.

StartSud és una plataforma de creació, acceleració i promoció de Startups digitals compromesa amb la comunitat emprenedora de la Catalunya Sud

L'esdeveniment es celebrarà els dies 9, 10 i 11 d'abril de 2021, combinant activitats en format online amb d'altres de presencials, que es duran a terme al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. StartSud busca emprenedors i projectes per crear empreses a la Catalunya Sud.La crida està desitnada a aquelles persones que tenen una startup amb un equip, un model provat i els primers clients, per tal d'ajudar-los en fases growth, per tal d'aconseguir traccionar i escalar les noves empreses en només sis mesos.

Dv. 9 'abril de 2021. Sessió Online

Els participants i organitzadors es connectaran online, per tal de conèixer el funcionament del StartSud Weekend. Es presentaran les idea de negoci, tant pròpies com dels participants que hagin fet arribar la seva idea de negoci en un pitch d'un minut per cada idea. Després es farà una selecció de les idees més atractives i els participants escolliran en quina idea volen començar a treballar i en quin rol / càrrec ho volen fer. És creen els equips pel StartSud weekend i s'assignarà un mentor expert per equip. Cada equip s'autoorganitza la resta del dia.


Db. 10 d'abril de 2021. Campus URV a Tortosa

El dissabte es farà una entrada a l'espai de treball en Campus Terres de l'Ebre URV (Tortosa) en diferent horari per cada equip. Hi haurà una sessió de formació per part dels mentors sobre -Com fer el Business Canvas Model -Models de Negoci -Com crear i validar el Producte Mínim Viable (MVP). Al final del dia els equips ja haurien de tenir creat el MVP i validat els aspectes de més risc de la seva idea de negoci de manera que ja podrien iniciar la construcció de la startup.


Dg. 11 d'abril de 2021. Campus URV a Tortosa

El diumenge es farà una entrada a l'espai de treball en Campus Terres de l'Ebre URV (Tortosa) en diferent horari per cada equip. Hi haurà una sessió de formació per part dels mentors sobre -Creació de la pesentació investors deck. -Com fer un pitch als inversors. Els equips hauran de preparar la presentació o demo al jurat amb la previsió de necessitat financera i dades reals per convèncer de l'escalabilitat i viabilitat del projecte i de l'equip. Cada equip tindrà 1 minut per fer el pitch de presentació. Després podran respondre les preguntes del jurat. El jurat valorarà la feina de l'equip i escollirà un equip guanyador   

Inscripcions obertes a l'Innolab de REDESSA


REDESSA ofereix l'Innolab com a punt d'acompanyament a la innovació de les petites i mitjanes empreses reusenques, d'entre 5 i 50 treballadors.

Llegeix Més

La Cambra de Tarragona es suma a la campanya Bons Comerç TGN


Bons Comerç TGN és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat per fomentar el comerç gràcies a bons descompte de cinc euros que repartirà per bescanviar als establiments comercials, de serveis, hostaleria i restauració de Tarragona.

Llegeix Més

Obert el procés sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona


Durant els primers dies del mes d'octubre es celebra la fase deliberativa del procés obert sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona.

Llegeix Més

El Clúster TIC de la Catalunya Sud ha nomenat Sergi Novo com a Clúster Manager


D'aquesta manera l'associació dóna una nova embranzida per cercar i crear noves oportunitats i dur a terme nous projectes.

Llegeix Més

IB3 : Mai neva a Ciutat


Després d’haver viscut set anys a Londres, na Neus ha hagut de tornar a Mallorca per viure a ca sa mare. Mentre s’enfronta als dubtes de la trentena i retroba els seus amics d’adolescència, emprendrà un nou projecte per intentar cercar sentit a la seva vida: un blog digital amb entrevistes a creadors de les Illes. El blog serà un èxit i Neus aconseguirà una feina a la ràdio, però la seva crisi vital persistirà.

Llegeix Més

IB3 : Treufoc


El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.

Llegeix Més

Filmin.cat : Hotel Fawlty


Si vols reviure les grans estones passades mentre veies la sèrie Hotel Fawlty durant els primers anys d'emissió de TV3, a Filmin.cat estan disponibles dues temporades, amb sis episodis cadascuna.

Llegeix Més

El Penedès, la Vegueria de les 4 capitals i les 4 comarques


Article d'opinió de Jaume Casañas, alcalde de Cunit: "La incansable feina i l’insubornable esperit de servei al Penedès de l’Associació Pro Vegueria Penedès, va tornar a donar fruits. Un debat amb la presència dels 4 alcaldes i alcaldesses de les capitals comarcals de la Vegueria, on es parlava de futur."

Llegeix Més

#SINERGENTs “cibervulnerabilitat: quan el nostre món digital penja d’un fil de fibra o d’un pen”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Aquesta setmana, la Universitat Autònoma de Barcelona ha patit un ciberatac que els ha deixat indefensos i que no els permetrà tornar a la normalitat digital fins Nadal havent de revisar 10.000 ordinadors."

Llegeix Més

Ja està disponible el quart número del NOTICIARI


La publicació de l'Associació de veïns Sant Salvador i Sant Ramón ja està disponible en format PDF per ser descarregada. Consulta la notícia i trobaràs l'enllaç.

Llegeix Més

Martina diRosso - Summer Girl


La tarragonina ha tret un nou tema aquest agost

Enllaç Extern

Netta - CEO


La cantant israeliana Netta, que va guanyar el Festival d'Eurovisió 2018, ha publicat aquest octubre un nou videoclip: CEO

Enllaç Extern