InfoPunt
Les notícies d'InfoPunt, també a elDirectori.net

Inscripcions obertes a l'Innolab de REDESSA

Publicat el 12/10/2021

Foto: Redessa
Instal·lacions de REDESSA

Les inscripcions de petites i mitjanes empreses, d'entre 5 i 50 treballadors, establertes a Reus, estan obertes fins el 20 d'octubre.

REDESSA ofereix l'Innolab com a punt d'acompanyament a la innovació de les petites i mitjanes empreses reusenques, d'entre 5 i 50 treballadors. Les empreses que desitgin gaudir d'aquest servei tenen de temps fins el 20 d'octubre per inscriure's al procés de selecció, que es durà a terme els dies 21 i 22 d'octubre. El dilluns 25 d'octubre es donaran a conèixer els projectes seleccionats.Un cop seleccionades les empreses, s'entra en una segona fase, de formació i acompanyament amb mentors.

Del 28 d’octubre al 30 de novembre, els projectes seleccionats entraran en una fase de formació durant la qual es farà paral·lelament el matching amb els seus mentors i mentores. Aquest període s’allargarà fins al mes de novembre i comptarà amb 5 sessions formatives. Les temàtiques seran de les cinc sessions formatives seran: Estratègia i innovació, Tipologies i processos d’innovació, Exponencialitat i tecnologia, Metodologies per sistematitzar la innovació i Innovació oberta.


Durant el primer trimestre de 2022 tindrà lloc la tercera fase, enfocada a la mentoria personalitzada.

Un cop superades les dues fases inicials, els projectes participants entraran en la fase de mentoria personalitzada, que constarà de 10 sessions d’una hora, en les quals es desenvoluparan les dinàmiques de treball aplicant diferents metodologies, en funció del repte presentat.


Innolab és el laboratori d’innovació de REDESSA, que acompanya les PIMES, per tal d'innovar en nous productes, serveis o procediments i també en nous models de negoci o canvis organitzacionals, per tal de millorar la competitivitat i fomentar el creixement de les empreses usuaries d'aquest servei.


   

Inscripcions obertes a l'Innolab de REDESSA


REDESSA ofereix l'Innolab com a punt d'acompanyament a la innovació de les petites i mitjanes empreses reusenques, d'entre 5 i 50 treballadors.

Llegeix Més

La Cambra de Tarragona es suma a la campanya Bons Comerç TGN


Bons Comerç TGN és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat per fomentar el comerç gràcies a bons descompte de cinc euros que repartirà per bescanviar als establiments comercials, de serveis, hostaleria i restauració de Tarragona.

Llegeix Més

Obert el procés sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona


Durant els primers dies del mes d'octubre es celebra la fase deliberativa del procés obert sobre el futur urbanístic del Camp de Tarragona.

Llegeix Més

El Clúster TIC de la Catalunya Sud ha nomenat Sergi Novo com a Clúster Manager


D'aquesta manera l'associació dóna una nova embranzida per cercar i crear noves oportunitats i dur a terme nous projectes.

Llegeix Més

IB3 : Mai neva a Ciutat


Després d’haver viscut set anys a Londres, na Neus ha hagut de tornar a Mallorca per viure a ca sa mare. Mentre s’enfronta als dubtes de la trentena i retroba els seus amics d’adolescència, emprendrà un nou projecte per intentar cercar sentit a la seva vida: un blog digital amb entrevistes a creadors de les Illes. El blog serà un èxit i Neus aconseguirà una feina a la ràdio, però la seva crisi vital persistirà.

Llegeix Més

IB3 : Treufoc


El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.

Llegeix Més

Filmin.cat : Hotel Fawlty


Si vols reviure les grans estones passades mentre veies la sèrie Hotel Fawlty durant els primers anys d'emissió de TV3, a Filmin.cat estan disponibles dues temporades, amb sis episodis cadascuna.

Llegeix Més

El Penedès, la Vegueria de les 4 capitals i les 4 comarques


Article d'opinió de Jaume Casañas, alcalde de Cunit: "La incansable feina i l’insubornable esperit de servei al Penedès de l’Associació Pro Vegueria Penedès, va tornar a donar fruits. Un debat amb la presència dels 4 alcaldes i alcaldesses de les capitals comarcals de la Vegueria, on es parlava de futur."

Llegeix Més

#SINERGENTs “cibervulnerabilitat: quan el nostre món digital penja d’un fil de fibra o d’un pen”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Aquesta setmana, la Universitat Autònoma de Barcelona ha patit un ciberatac que els ha deixat indefensos i que no els permetrà tornar a la normalitat digital fins Nadal havent de revisar 10.000 ordinadors."

Llegeix Més

Ja està disponible el quart número del NOTICIARI


La publicació de l'Associació de veïns Sant Salvador i Sant Ramón ja està disponible en format PDF per ser descarregada. Consulta la notícia i trobaràs l'enllaç.

Llegeix Més

Martina diRosso - Summer Girl


La tarragonina ha tret un nou tema aquest agost

Enllaç Extern

Netta - CEO


La cantant israeliana Netta, que va guanyar el Festival d'Eurovisió 2018, ha publicat aquest octubre un nou videoclip: CEO

Enllaç Extern