T’informem que les dades recollides seran introduïdes en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat dels responsables de la gestió de les webs que es corresponen als dominis www.eldirectori.net i www.elsuplement.com , així com dels subdominis corresponents, i que es gestionaran de confirmat amb la normativa vigent i aquesta política de privacitat garantint la seguretat de les teves dades i el ple exercici dels teus drets.

En aquest apartat trobaràs informació referent al tractament de les dades que es recullin en aquesta pàgina web de forma que el tractament d’altres dades per part de www.eldirectori.net, www.elsuplement.com i subdominis, amb un origen diferent, inclòs les cookies, es regiran per les seves respectives bases i informació legal sense perjudici de la normativa legal. D’aquesta manera et podem garantir que les teves dades es destinaran únicament per a la finalitat especificada en cada moment.

És important que, si ens facilites les teves dades, tinguis 14 anys o més o disposis d’autorització dels teus pares o tutor/a legal i que les dades siguin certes i exactes, ja que aquestes es consideraran com a tal un cop facilitades. En cas d’inexactitud o modificació cal que ens ho comuniquis.

Tingues present que aquesta política pot ser modificada en qualsevol moment, sent d’aplicació des de la data de publicació que consta en el peu d’aquesta pàgina sense que els canvis afectin el tractament de les dades recollides anteriorment. Et recomanem que visitis novament aquesta política per verificar l’existència de canvis si tornes a facilitar les teves dades en una nova ocasió.

Si tens qualsevol consulta referent a la protecció de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Informació del Responsable del Tractament

Nom :>  www.eldirectori.net, www.elsuplement.com i els seus subdominis (com thehub.eldirectori.net)
Adreça :>  Carreró del Gas 6, 2-4. 43204 - Reus
Telf.:>  +34 659-06-28-90
Correu Electrònic :>  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  

Finalitat del tractament i terminis de conservació.

En el següent quadre trobaràs tot el ventall de finalitats per a les quals poden ser utilitzades les teves dades així com el seu termini de conservació. Tingues en compte que utilitzarem les dades únicament per a aquelles finalitats que s’indiquen expressament en cada moment i a les que tu hagis donat consentiment.

Finalitat Termini conservació dades
Gestionar i donar resposta, segons petició, a consultes generals que l’interessat plantegi.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.
Ser membre de la comunitat d'usuaris de les webs www.eldirectori.net , www.elsuplement.com, així com dels corresponents subdominis (com thehub.eldirectori.net).

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.
Utilització de la informació dels usuaris per a estudis estadístics interns que permetin millorar els continguts de les webs www.eldirectori.net , www.elsuplement.com, així com dels corresponents subdominis (com thehub.eldirectori.net), i així poder millorar el servei als nostres usuaris.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.
Gestionar l’enviament dels butlletins electrònics, missatges SMS i missatges WhatsApp als quals l’interessat es subscrigui.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.
Gestionar i donar resposta a les peticions d’informació sobre les nostres webs, així com gestionar les peticions de determinats serveis, que l'usuari ens requereixi, i que des de la nostra banda tinguem la capacitat d'atendre.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.


En el cas que les dades fossin destinades a una finalitat diferent se t’informarà prèviament i es sol·licitarà nou consentiment si aquest fos necessari.

  

Legitimació

La base legal per al tractament de les dades, per a totes les finalitats, es basa en el teu consentiment individualitzat per a cada finalitat.

El consentiment podrà ser retirat en qualsevol moment per a totes o per algunes de les finalitats, si bé això no afectarà el tractament que puguem haver fet amb anterioritat. En tot cas cal tenir present que en els casos de sol·licituds i consultes, si aquestes no s’han gestionat quan es retiri el consentiment, això comportarà la impossibilitat de donar resposta a aquestes.

  

Persones destinatàries

Les dades seran tractades únicament i directament pel Responsable del tractament de forma que no es cediran a tercers. En cas que això fos necessari t’informarem degudament per demanar-vos un nou consentiment, si escau.

  

Drets

Et garantim el ple exercici dels teus drets a través de l’enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu ordinari a la direcció que consta en l’apartat d’Informació del Responsable. En aquesta comunicació precisarem que ens facilitis el teu nom i cognoms i una còpia del DNI o altre document identificatiu de caràcter legal (passaport, NIE) per garantir la teva identitat i ens indiquis de forma senzilla i concreta la teva petició.

Amb caràcter merament informatiu, i per tant no substitueix els que et corresponen per dret, us exposem orientativament els teus drets:

  • Obtenir informació clara i transparent sobre com es tracten les teves dades, així com accedir a la informació sobre la finalitat, categories de dades, destinataris, terminis de conservació, l’exercici del dret a rectificar, suprimir, limitar o oposar-se al tractament i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control així com conèixer l’origen de les dades i si existeixen decisions automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils.
  • Sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o incompletes per a la finalitat del tractament.
  • Sol·licitar la supressió de les dades un cop finalitzat el tractament o retirat el consentiment, entre altres causes. Tingues en compte que poden existir motius pels quals no es pugui eliminar les dades, per exemple, si existeix una obligació legal de conservació.
  • Dret a oposar-te a què les teves dades siguin tractades segons determinades circumstàncies i a causa de motius relacionats amb la teva vida privada.
  • Sol·licitar la limitació del tractament mentre es rectifica les dades o, en cas de sol·licitar l’oposició al tractament, mentre es verifica els motius d’aquesta sol·licitud. També és possible sol·licitar la limitació quan les dades no són necessàries per al Responsable però s’han de conservar per si requeriu de les mateixes per fer reclamacions.
  • Rebre en un format estructurat les vostres dades i/o sol·licitar la portabilitat de les mateixes que es traslladarien al nou responsable quan sigui possible segons circumstàncies i mitjans.
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

A més de l’exercici d’aquests tens el dret a la tutela per part de l’autoritat de control de forma que si ho consideres necessari, pots presentar reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

  

Origen de les dades

Només disposem i utilitzarem les dades que has facilitat directament en el formulari corresponent amb l’única excepció de l’enregistrament de la teva adreça IP. Aquesta última dada només serà utilitzada com a prova de la teva petició, si escau, i per tant també anirà lligada a la finalitat que correspongui, inclòs el termini de conservació.

Si tens més interès en la matèria i en els teus drets pots consultar la pàgina web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (http://apdcat.gencat.cat/ca/inici) o de l’Àgencia Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

  

Data publicació: 19 de maig del 2019