Arriba el Petit Magazine!!!


El nou suplement d'InfoPunt ja està disponible en format PDF, amb enllaços interactius per accedir a algunes de les informacions amb major profunditat.

Des de fa temps a InfoPunt teniem pensat oferir una mena de suplement, com el que acompanya a molts dels dominicals. Per ara la freqüència de publicació serà baixa, en quant tinguem més temps disponible l'ampliarem. Es tracta de crear un producte atractiu per als nostres lectors, i també poder oferir part dels nostres continguts a nous lectors que no tinguin descarregada l'app, o no accedeixin a la nostra versió web. Esperem que us agradi!

Enllaç Extern

Setmana Medieval


Sant Jordi a la Conca de Barberà

Montblanc

Llegeix Més

Setmana Santa 2022


Tradició i espiritualitat

Tarragona

Llegeix Més


Any Francesc Català-Roca

Fotografia

Llegeix Més


Port Tarragona habilita el Refugi 1 per agrupar material humanitari

Ucraïna

Enllaç Extern


Mor el conegut músic i escriptor català Pau Riba als 73 anys

Obituari

Enllaç Extern


Pont de Dom Luis, Porto. Portugal.

Portugal en imatges

Llegeix Més


Comissió Europea, món IT i dones

Tecnologia

Llegeix Més

Ja pots llegir el número 2 de Le Petit Magazine

Descobreix al número 2 de Le Petit Magazine la petita ciutat-estat de Singapur. Què té aquesta petita ciutat per ser un referent mundial? Si vols conèixer millor Singapur, al número 2 de Le Petit Magazine trobaràs informació que farà que aquesta ciutat ja no sigui només un nom que et sona. No t'ho perdis!

Enllaç Extern

#SINERGENTs: “Fes l’amor i no la guerra digital”


Vista de la seu europea del gegant tecnològic nord-americà Google, ubicada en quatre edificis moderns al districte de Dockland de la capital irlandesa.

Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Irlanda, al igual que Hongria i Estònia es van sumar al acord polític perquè en realitat ja no viuen dels incentius. Com sempre en aquests temes, la regulació va per darrera de la tecnologia o com diríem popularment “feta la llei digital, feta la trampa amb les dades” i el fet és que el nou or no és els diners, sinó les dades."

Llegeix Més


Transformació Digital per a emprenedors

Tarragona Impulsa

Llegeix Més

Tot sobre el Penedès


Què fan al Penedès?


el Fado

Lisboa

Llegeix Més


Colònia

NRW

Llegeix Més


Huangshan

Anhui

Llegeix Més


Cenots i meteorits

Yucatan

Llegeix Més


CEO

Netta

Enllaç Extern

La Xina és un dels motors de l'actual ordre mundial a nivell polític i econòmic


Navega per les nostres fitxes i descobreix la República Popular de la Xina, cadascuna de les seves 22 províncies, 5 regions autònomes, 4 municipalitats, així com les dues regions administratives especials, Hong Kong i Macau.

Quants diners es necessiten per sentir-se ric?

Article d'opinió de Josep Ramon Aixelà Ventura. "Al final consisteix a tenir la consciència i el poder realitzar a la vida el que més t'agrada, podent ser amo del teu propi temps alhora que vivint plenament i amb tranquil·litat."

Llegeix Més

Agenda Cultural

theHub Channel
La nostra playlist de videos destacats per a vosaltres.

Col·labora!

Dóna suport per a poder continuar donant un servei gratuït als nostres usuaris. Moltes gràcies.

Donant Bronze : 5€

Donant Argent : 10€

Donant Or : 25€

Pobles Abandontats


Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat

Des de l'Institut Ramon Muntaner s'ha impulsat un projecte sobre els pobles abandonats, una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori.

Carrutxa s'hi suma, aportant un estudi centrat en els pobles abandonats del Baix Camp i el Priorat, donant com a resultat una jornada virtual titulada Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat, que es durà a terme els dies 27 de març i 10 d'abril a través del canal de YouTube de l'entitat.

Vilanova, dintre del projecte europeu SCORE


El Projecte europeu SCORE aplicarà tecnologia innovadora a l'anàlisi, diagnosi i prevenció dels efectes del clima

Vilanova i la Geltrú és una de les tres ciutats europees que serà laboratori del projecte SCORE de millora de la resiliència de les ciutats costaneres davant dels efectes del canvi climàtic.

La iniciativa europea SCORE (Smart Control Of the climate Resilience in European coastal cities), desenvoluparà a VNG un laboratori que recollirà dades, les analitzarà i proposarà estratègies per a resoldre efectes de fenòmens com l'augment del nivell del mar i els esdeveniments meteorològics extrems.

Llegeix Més