Tot sobre el Baix Camp


Descobreix el Baix Camp i segueix la seva agenda d'activitats.

Bòsnia i Hercegovina


Navega per les nostres fitxes i descobreix Bòsnia i Hercegovina

Tot sobre M'gladbach


Descobreix Mönchengladbach i segueix la seva agenda d'activitats.

Tot sobre el Tarragonès


Descobreix el Tarragonès i segueix la seva agenda d'activitats.


8 d'abril: L’Rt baixa a 0,9

COVID-19


Com puc fer més “Circular” el meu negoci?

Taller online de la Cambra BCN. Sovint sentim parlar d’economia circular però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?


Es presenten al·legacions al Pla per a la Protecció del Delta

Unió de Pagesos exigeix l’aturada del Pla de Protecció del Delta i denuncia l’Estat a Europa per l’incompliment de directives ambientals


Dilluns de Pasqua: Bombers fa 6 rescats

Rescats de muntanya


Disturbis relacionats amb el Brexit

Irlanda del Nord

La Xina és un dels motors de l'actual ordre mundial a nivell polític i econòmic


Navega per les nostres fitxes i descobreix la República Popular de la Xina, cadascuna de les seves 22 províncies, 5 regions autònomes, 4 municipalitats, així com les dues regions administratives especials, Hong Kong i Macau.

Tot sobre les Terres de l'Ebre


Descobreix les Terres de l'Ebre i segueix la seva agenda d'activitats.

Tot sobre Portugal


Descobreix Portugal

Tot sobre el Penedès


Què fan al Penedès?


Zaljubljena

Nuša Derenda i Isaac Palma


Abreißen

Revolverheld


Millor amb tu

Marcel i Júlia


Dark side

Blind Channel


Amen

Ana Soklič


The lucky one

Uku Suviste


Irgendwann ist jetzt

Max Giesinger

theHub Channel
La nostra playlist de videos destacats per a vosaltres.

Col·labora!

Dóna suport per a poder continuar donant un servei gratuït als nostres usuaris. Moltes gràcies.

Donant Bronze : 5€

Donant Argent : 10€

Donant Or : 25€

Pobles Abandontats


Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat

Des de l'Institut Ramon Muntaner s'ha impulsat un projecte sobre els pobles abandonats, una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori.

Carrutxa s'hi suma, aportant un estudi centrat en els pobles abandonats del Baix Camp i el Priorat, donant com a resultat una jornada virtual titulada Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat, que es durà a terme els dies 27 de març i 10 d'abril a través del canal de YouTube de l'entitat.

La 2ona edició de l'Startup Weekend es celebra aquest abril a Tortosa


Sis mesos després de la primera edició, i amb dues startups ja engegades, l'equip d'StartSud prepara un nou Startup Weekend.

StartSud és una plataforma de creació, acceleració i promoció de Startups digitals compromesa amb la comunitat emprenedora de la Catalunya Sud

L'esdeveniment es celebrarà els dies 9, 10 i 11 d'abril de 2021, combinant activitats en format online amb d'altres de presencials, que es duran a terme al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. StartSud busca emprenedors i projectes per crear empreses a la Catalunya Sud.

Diàspora Ebrenca


Les Terres de l'Ebre, nexe d'unió

Diàspora Ebrenca s'origina en la idea d’associació i connexió entre les persones i les Terres de l’Ebre. El punt (l’origen, el territori) i la línia que les uneix.

Entre les diverses línies de treball de l'organització trobem la defensa d'un model de desenvolupament del territori que sigui sostenible i que sorgeixi de les necessitats de la gent de les Terres de l’Ebre, que asseguri el futur del territori i reverteixi la situació de despoblament.

Vilanova, dintre del projecte europeu SCORE


El Projecte europeu SCORE aplicarà tecnologia innovadora a l'anàlisi, diagnosi i prevenció dels efectes del clima

Vilanova i la Geltrú és una de les tres ciutats europees que serà laboratori del projecte SCORE de millora de la resiliència de les ciutats costaneres davant dels efectes del canvi climàtic.

La iniciativa europea SCORE (Smart Control Of the climate Resilience in European coastal cities), desenvoluparà a VNG un laboratori que recollirà dades, les analitzarà i proposarà estratègies per a resoldre efectes de fenòmens com l'augment del nivell del mar i els esdeveniments meteorològics extrems.

Actua, l’agència de desenvolupament econòmic d’Andorra.


El nou motor per a l'emprenedoria a Andorra.

Formada per Actua Empresa i Actua Innovació, és un actor clau en la millora de la competitivitat, la innovació i la sostenibilitat de l’economia andorrana.

Entre altres funcions, Actua impulsa sectors clau per a la diversificació de l’economia, és motor en la millora del sector públic i l’entorn microeconòmic, capta i acompanya la inversió estrangera i local en sectors clau, dona suport a les empreses andorranes per ser més competitives, etc.

ACTINN és el Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra.


Les empreses andorranes també volen ser presents al mapa mundial.

Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, que neix de la col·laboració d’empreses i entitats impulsada per la Iniciativa ACTUA i constituïda el vint-i-sis de Novembre del 2015.

L’objectiu principal d’ACTINN és de ser un punt d’influència, de consulta i de referència per tota iniciativa que es vulgui realitzar en l’àmbit d’actuació de l’associació, afavorint i facilitant el desenvolupament d’iniciatives empresarials que s’estableixin a Andorra.