ACTE AJORNAT! Quelcom es mou al Carrer Pere Martell de Tarragona.


ACTE AJORNAT arran de la nova onada de casos de COVID 19. Originalment programat pel 15 de juliol a les 20h, l'AAVV Moviment Pere Martell convoca la seva primera concentració. L'objectiu d'aquest moviment és fer-ne una de caràcter mensual.

L'AAVV Moviment Veïnal Pere Martell declara que vol posar solució a la degradació del barri, un carrer més net, potenciar el comerç de proximitat, més seguretat i demanar atenció a les persones en risc d'exclusió social.

Empreses amb futur, Tarragona 2030


Nou programa d’acompanyament adreçat a microempreses i treballadors/es autònomes, des de Tarragona Impulsa.

El periode de preinscripció és del 22 de juny a l'15 de juliol, amb un procès de selecció que finalitza el 20 de juliol. Les activitats es duran a terme del 23 de juliol al 3 de desembre de 2021.

L'esperança de vida cau en més d'un any i mig a Espanya durant el 2020


Segons EUROSTAT, l’esperança de vida va disminuir el 2020 a tota la Unió Europea.

L'esperança de vida cau en més d'un any i mig a Espanya durant el 2020. Segueix Bulgària, amb una caiguda d'un any i mig, i Lituània, Polònia i Romania, amb una caiguda d'1'4 anys en l'esperança de vida.

L’esperança de vida en néixer ha augmentat durant la darrera dècada a la UE: les estadístiques oficials revelen que l’esperança de vida ha augmentat, de mitjana, més de dos anys per dècada des dels anys seixanta. No obstant això, les darreres dades disponibles suggereixen que l'esperança de vida es va estancar o fins i tot va disminuir en els darrers anys en diversos estats membres de la UE.


8 d'abril: L’Rt baixa a 0,9

COVID-19


Com puc fer més “Circular” el meu negoci?

Taller online de la Cambra BCN. Sovint sentim parlar d’economia circular però què significa? I sobretot, com es pot aplicar al sector del turisme?


Es presenten al·legacions al Pla per a la Protecció del Delta

Unió de Pagesos exigeix l’aturada del Pla de Protecció del Delta i denuncia l’Estat a Europa per l’incompliment de directives ambientals


Dilluns de Pasqua: Bombers fa 6 rescats

Rescats de muntanya


Disturbis relacionats amb el Brexit

Irlanda del Nord

Ryan Ding: la innovació en curs il·lumina el futur de totes les indústries


En la seva conferència, Ding va dir que la innovació en les TIC s'està convertint en un motor clau de l'economia global i que el seu valor va més enllà de la indústria de les telecomunicacions.

La innovació contínua en 5G, en particular, aportarà més valor als operadors, a la indústria de les TIC i a l’economia global i marca el futur de totes les indústries.

Han mort les oficines?


Han mort les oficines? El futur de treball: flexible i amb coworkings!

Un interessant webinar especialment dirigit a gestors/es i dinamitzadors/es d’espais de coworking i persones interessades en les noves formes de treball. A càrrec de Julien Palier, CEO & Co-fundador @ Daysk.com

És evident que la COVID-19 ha forçat un profund canvi organitzatiu en els entorns de treball. Amb la sobtada i accelerada incursió del teletreball, les empreses s'enfronten a nous i diversos reptes, com són la seguretat informàtica, les interaccions dels equips, o l'optimització dels costos dels edificis buits, entre molts altres.


I Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya


Neapolis, Agència d’Innovació

Vilanova i la Geltrú


Zaljubljena

Nuša Derenda i Isaac Palma


Abreißen

Revolverheld


Millor amb tu

Marcel i Júlia


Dark side

Blind Channel


Amen

Ana Soklič


The lucky one

Uku Suviste


Irgendwann ist jetzt

Max Giesinger

theHub Channel
La nostra playlist de videos destacats per a vosaltres.

Col·labora!

Dóna suport per a poder continuar donant un servei gratuït als nostres usuaris. Moltes gràcies.

Donant Bronze : 5€

Donant Argent : 10€

Donant Or : 25€

Pobles Abandontats


Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat

Des de l'Institut Ramon Muntaner s'ha impulsat un projecte sobre els pobles abandonats, una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori.

Carrutxa s'hi suma, aportant un estudi centrat en els pobles abandonats del Baix Camp i el Priorat, donant com a resultat una jornada virtual titulada Els pobles abandonats. Els paisatges oblidats del Baix Camp i el Priorat, que es durà a terme els dies 27 de març i 10 d'abril a través del canal de YouTube de l'entitat.

La 2ona edició de l'Startup Weekend es celebra aquest abril a Tortosa


Sis mesos després de la primera edició, i amb dues startups ja engegades, l'equip d'StartSud prepara un nou Startup Weekend.

StartSud és una plataforma de creació, acceleració i promoció de Startups digitals compromesa amb la comunitat emprenedora de la Catalunya Sud

L'esdeveniment es celebrarà els dies 9, 10 i 11 d'abril de 2021, combinant activitats en format online amb d'altres de presencials, que es duran a terme al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. StartSud busca emprenedors i projectes per crear empreses a la Catalunya Sud.

Diàspora Ebrenca


Les Terres de l'Ebre, nexe d'unió

Diàspora Ebrenca s'origina en la idea d’associació i connexió entre les persones i les Terres de l’Ebre. El punt (l’origen, el territori) i la línia que les uneix.

Entre les diverses línies de treball de l'organització trobem la defensa d'un model de desenvolupament del territori que sigui sostenible i que sorgeixi de les necessitats de la gent de les Terres de l’Ebre, que asseguri el futur del territori i reverteixi la situació de despoblament.

Vilanova, dintre del projecte europeu SCORE


El Projecte europeu SCORE aplicarà tecnologia innovadora a l'anàlisi, diagnosi i prevenció dels efectes del clima

Vilanova i la Geltrú és una de les tres ciutats europees que serà laboratori del projecte SCORE de millora de la resiliència de les ciutats costaneres davant dels efectes del canvi climàtic.

La iniciativa europea SCORE (Smart Control Of the climate Resilience in European coastal cities), desenvoluparà a VNG un laboratori que recollirà dades, les analitzarà i proposarà estratègies per a resoldre efectes de fenòmens com l'augment del nivell del mar i els esdeveniments meteorològics extrems.

Actua, l’agència de desenvolupament econòmic d’Andorra.


El nou motor per a l'emprenedoria a Andorra.

Formada per Actua Empresa i Actua Innovació, és un actor clau en la millora de la competitivitat, la innovació i la sostenibilitat de l’economia andorrana.

Entre altres funcions, Actua impulsa sectors clau per a la diversificació de l’economia, és motor en la millora del sector públic i l’entorn microeconòmic, capta i acompanya la inversió estrangera i local en sectors clau, dona suport a les empreses andorranes per ser més competitives, etc.

ACTINN és el Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra.


Les empreses andorranes també volen ser presents al mapa mundial.

Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, que neix de la col·laboració d’empreses i entitats impulsada per la Iniciativa ACTUA i constituïda el vint-i-sis de Novembre del 2015.

L’objectiu principal d’ACTINN és de ser un punt d’influència, de consulta i de referència per tota iniciativa que es vulgui realitzar en l’àmbit d’actuació de l’associació, afavorint i facilitant el desenvolupament d’iniciatives empresarials que s’estableixin a Andorra.