InfoPunt
Les notícies d'InfoPunt, també a elDirectori.net
 IMET  

Institut Municipal d'Educació i Treball - Edifici La Paperera

Carrer Unió 81-87 . 08800 - Vilanova i la Geltrú

   

formació

  L'Institut Municipal d'Educació i Treball és un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que ofereix els serveis d'Educació, Treball i l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Educació ambiental: la importància d'aprendre amb els infants a cuidar del nostre planeta

Xerrada "Educació ambiental: la importància d'aprendre amb els infants a cuidar del nostre planeta"

Xerrada . Medi Ambient
Educació Ambiental
    

IMET. . Format Telemàtic. 

El 24/11/2021

de 17:30 h a 19:00 h

El dia 20 de novembre és el Dia Internacional dels Drets dels Infants i el 30 de novembre el Dia Internacional de les Ciutats Educadores. En commemoració a aquestes dates volem donar a conèixer el treball que es fa amb els infants i el jovent de la nostra ciutat en relació amb el medi ambient i la cura del nostre planeta.


Entre els molts aspectes a treballar volem donar valor a l'educació ambiental, el reciclatge, la cura de l'aigua, l'energia i la naturalesa, perquè treballada des de petits suposa la base de l'educació ambiental en l'edat adulta. És un procés necessari en qualsevol etapa de la vida, però que cobra una especial rellevància en els més petits, perquè ells prendran les decisions del demà i poden influenciar a la seva família i el seu entorn més proper.

Suport ofimàtic recerca feina

Dijous ofimàtics al Club de la Feina: suport ofimàtic recerca feina

Taller . Ocupació
Currículum; Ofimàtica
    

IMET. Carrer Unió 81-87. 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 25/11/2021

de 16:00 h a 18:00 h

T'emboliques per enviar el CV per correu electrònic? Vols respondre a una oferta per correu electrònic i no saps com fer-ho? T'agradaria poder enviar el teu CV a les empreses on vols treballar i no saps per on començar? Vols modificar el teu CV i no saps com? Tots els dijous de 16:30h a 19h pots venir al Club de la Feina de l'IMET i t'ajudarem.


Suport en la gestió del correu electrònic, per enviar el teu CV tant a ofertes com a empreses on t'interessa treballar. Utilitzar les eines bàsiques del Word per a que puguis modificar, actualitzar i adaptar el teu CV a les teves candidatures.

L'Entrevista de treball, com la puc superar?

Tallers del Club de la Feina: L'Entrevista de treball, com la puc superar?

Taller . Ocupació
Entrevista de Feina
    

IMET. Carrer Unió 81-87. 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 26/11/2021

de 09:30 h a 12:30 h

El taller serveix per aprendre estratègies per preparar i superar amb èxit els processos de selecció. Es realitza al Club de la Feina de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)


Els Tallers del Club de la Feina són accions dirigides a donar suport a les persones en el seu procés de recerca de feina.

Construeix com un iber

Construeix com un iber

Taller . Arqueologia

    

Poblat ibèric i vil·la romana d'Adarró. Plaça d'Adarró, 3. 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 28/11/2021

d'11:00 h a 14:00 h

El taller “Construeix com un iber” té com a objectiu mostrar la forma de construir d'una forma participativa, està adreçat a persones de totes les edats.


Taller pràctic d'arqueologia. Cal reserva prèvia.

On i com buscar feina?

Tallers del Club de la Feina: On i com buscar feina?

Taller . Ocupació
Recerca de Feina;
    

IMET. Carrer Unió 81-87. 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 03/12/2021

de 09:30 h a 12:30 h

El taller serveix per aprendre estratègies per aprendre com organitzar la recerca, de quines eines disposo i on trobar ofertes de treball. Es realitza al Club de la Feina de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)


Els Tallers del Club de la Feina són accions dirigides a donar suport a les persones en el seu procés de recerca de feina.

Voluntariat internacional en temps de COVID-19

Xerrada Voluntariat internacional en temps de COVID-19

Xerrada . Cooperació Internacional
Voluntariat; COVID-19
    

Oficina Jove Garraf. Carrer de Sant Sebastià, 11 . 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 10/12/2021

de 17:30 h a 19:30 h

La vilanovina Maria Elena López ha estat fent de voluntària durant dos mesos a Kènia. Degut a la pandèmia, la mobilitat a països d'Àfrica ha quedat molt reduïda.


Durant la xerrada ens explicarà la seva experiència, passos previs, contacte amb l'entitat i què va necessitar per emprendre el seu viatge. Ens explicarà en què consistia la seva feina com a voluntària i quines tasques duia a terme en el seu dia a dia.

El CV i la carta de presentació: com fer un perfil atractiu?

Tallers del Club de la Feina: El CV i la carta de presentació: com fer un perfil atractiu?

Taller . Ocupació
Currículum
    

IMET. Carrer Unió 81-87. 08800 - Vilanova i la Geltrú. 

El 10/12/2021

de 09:30 h a 12:30 h

El taller serveix per aprendre a fer més atractiu el currículum i acompanyar-lo d'una carta de presentació. Es realitza al Club de la Feina de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)


Els Tallers del Club de la Feina són accions dirigides a donar suport a les persones en el seu procés de recerca de feina.

El servei d'acompanyament a la vida independent

Espai de debat (telemàtic) "El servei d'acompanyament a la vida independent" (18a Festa per una Societat Inclusiva)

Debat . Inclusió
Acompanyament
    

XVIII Festa per una Societat Inclusiva. . Format Telemàtic. 

El 13/12/2021

de 18:00 h a 20:00 h

Dilluns 13 de desembre de 18 a 20 hores, "El servei d'acompanyament a la vida independent. Me'n vaig a casa: presentació, oportunitat i reptes de l'exercici de l'autonomia".


Albert Castellanos, proper ponent del Fòrum Empresarial Gran Penedès


Tornen els Fòrum Empresarials Gran Penedès en format presencial i esmorzar per a socis.

Enllaç Extern

L'Speed Dating 2021 es celebra a l'Auditori de FiraReus


L'1 de desembre el Clúster TICSud celebra l'esdeveniment de networking entre el talent de la Catalunya Sud i les empreses tecnològiques de la zona.

Enllaç Extern

Els cursos del Programa de Transformació Digital de Tarragona Impulsa.


Tarragona Impulsa té programats vuit seminaris online, de 3 hores de durada, que combinen les exposicions del docent amb els exercicis pràctics basats en els propis casos de les persones assistents, entre novembre de 2021 i febrer de 2022.

Enllaç Extern

Analitzant el Producte Interior Brut a la Catalunya Sud


Comparem el Producte Interior Brut per càpita de municipis i les comarques de la Catalunya Sud, envers la mitjana catalana i d'altres poblacions i comarques. De les tretze comarques que configuren la Catalunya Sud, només quatre superen la mitjana catalana en PIB per habitant: la Ribera d'Ebre, el Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

Enllaç Extern

OpenDataLab Tarragona analitzarà els resultats de l'acció col·laborativa #AccioDaterComerç


OpenDataLab Tarragona finalitza la temporada amb la presentació de l’Acció col·laborativa #AccioDaterComerç. Es presentaran els resultats de datasets localitzats que aporten valor al petit comerç, recopilant dades obertes.

Enllaç Extern

Sant Cugat acollirà el Talent & Knowledge Congress


El primer congrés internacional del talent i la transferència de coneixement es celebra els dies 26 i 27 de novembre. Aquest esdeveniment és organitzat per la Fundació Impulsa Talentum XXI.

Enllaç Extern

Creix Bon Dia TV


À Punt s’uneix al web ‘Bon dia TV’ junt amb IB3 i TV3 ampliant l'oferta audiovisual en català

Llegeix Més

La sèrie “Pirates a les Balears” arriba aquest diumenge 21 de novembre a les pantalles d’IB3 Televisió


Durant segles, les Illes varen ser un punt estratègic i d'especial interès comercial per als corsaris genovesos, africans o turcs, i les terres i boscos balears varen ser escenari de cruentes batalles. Els espectadors podran gaudir cada diumenge de la sèrie que demostra com els pirates i els corsaris formen part de l’ADN de la història dels habitants de les Balears.

Llegeix Més

TVE Catalunya : Efecte Collins


El programa de música de La 2, Efecte Collins, mostra amb molta cura les propostes d'artistes ben diferents i referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dijous i dissabtes.

Llegeix Més

33,4 milions d’euros serà el pressupost d'IB3 aquest 2022. 8,3 milions per a producció pròpia


IB3 destinarà 8,3 milions a producció pròpia en 2022, la major part amb productores balears. L'ens haurà de rebre un nou crèdit de 5,5 milions per part de la Comunitat mentre no es resolgui la controvèrsia judicial sobre la devolució de l'IVA. Manresa ha destacat que, en total, IB3 genera més de 1.100 llocs de treball cada any.

Llegeix Més

#SINERGENTs: “Fes l’amor i no la guerra digital”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Irlanda, al igual que Hongria i Estònia es van sumar al acord polític perquè en realitat ja no viuen dels incentius. Com sempre en aquests temes, la regulació va per darrera de la tecnologia o com diríem popularment “feta la llei digital, feta la trampa amb les dades” i el fet és que el nou or no és els diners, sinó les dades. "

Llegeix Més

Quants diners es necessiten per sentir-se ric?


Article d'opinió de Josep Ramon Aixelà Ventura. "Al final consisteix a tenir la consciència i el poder realitzar a la vida el que més t'agrada, podent ser amo del teu propi temps alhora que vivint plenament i amb tranquil·litat."

Llegeix Més

#SINERGENTs “ No estem morts, estem de parranda tecnològica”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Actualment el volum de transaccions en cripto-actius diari és molt més gran que el de l’or i aviat serà més gran que qualsevol moneda per un motiu senzill, és un actiu global. El dolar ho va intentar però continua global sota la reserva federal de USA."

Llegeix Més

#SINERGENTs “Del Metavers a la metaintel·ligència, més enllà de lo físic”


Article d'opinió d'Àurea Rodríguez. "Peter Diamandis diu que els propers 30 anys viurem la següent etapa de la evolució, la metaintel·ligencia. Un futur proper en el que tots els nostres pensaments estarem connectats gràcies al nuvol a través d’interfases cervell-ordinador (BCI), la Intel·ligència artificial i l’arribada de l’home a d’altres planetes."

Llegeix Més

L'11 de desembre, I Cursa Inclusiva i Adaptada de Tarragona


Les inscripcions estaran obertes fins al 30 de novembre o fins exhaurir les 180 inscripcions. Es pot escollir una de les 4 distàncies (20m, 40m, 60m, 1km), modalitat amb cadira de rodes o caminador i la possibilitat de participar sols o amb un acompanyant. El Parc Francolí de Tarragona acollirà aquesta activitat.

Enllaç Extern

Mou-te per l'Epilèpsia al Port de Tarragona


El 12 de desembre es durà a terme una caminada popular inclusiva oberta a tothom. La recaptació de l'esdeveniment es destinarà a la recerca mèdica sobre l'epilèpsia.

Enllaç Extern

Cicle de Xerrades sobre addiccions a Reus


La Biblioteca Pere Anguera de Reus acull tres xerrades sobre addiccions. 17/11 - Dr. Jose Carlos Bouso. Què és el CBD?. 24/11 - Mireia Ambrós. Relacions entre adolescència, cànnabis i perspectiva de gènere. 2/12 - “La bruixa verda”

Enllaç Extern

Setmana europea de la prevenció de residus a Tarragona


Del 20 de novembre al 9 de desembre de 2021, activitats gratuïtes als Centres Cívics tarragonins, destinades a reduir la generació domèstica de residus. Organitzat per Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Europe Direct Tarragona, i de forma puntual també EMATSA.

Enllaç Extern

VEN'NUS - Mart Asfaltat


La sabadellenca està treballant en un nou EP.

Enllaç Extern

Poomse - Hipnosi i màgia


Primer senzill del disc 'Extinció, etc' (Espora Records, 2021)

Enllaç Extern

Martina diRosso - Summer Girl


La tarragonina ha tret un nou tema aquest agost

Enllaç Extern

Max Giesinger - Irgendwo da draußen


El videoclip oficial del nou senzill "Irgendwo da draußen" de Max Giesinger. L'àlbum "Vier" s'estrena el 12 de novembre de 2021.

Enllaç Extern

Netta - CEO


La cantant israeliana Netta, que va guanyar el Festival d'Eurovisió 2018, ha publicat aquest octubre un nou videoclip: CEO

Enllaç Extern

Persones nedant a un cenote del Yucatan.


Jardins submarins i plantes aquàtiques a un cenote mexicà, a la península del Yucatan. Aquest fenomen càrstic es dóna arran de l'enfonsament del sostre de cavernes càrstiques, donant lloc a la formació d'estanys profunds, molts d'ells a cel obert.

Llegeix Més

Lisboa


El Mouraria és un dels barris més antics de Lisboa, al costat del barri tradicional d'Alfama. El barri també està associat al fado.

Llegeix Més

Parc Nacional de Huangshan


Vista dels núvols i el pi als pics del Parc Nacional de Huangshan. Veiem el paisatge de les muntanyes Huangshan (o Muntanyes Grogues) durant la temporada d'hivern. El Parc està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i es troba a la província d'Anhui, a la Xina.

Llegeix Més

Colònia


Vista del centre de Colònia, la ciutat més poblada del land alemany del Rin del Nord-Westfàlia, amb la Catedral i l'Estació Central de Ferrocarril.

Llegeix Més